Meniu

Portofoliu nostru

Principala caracteristica a sudurii in argon este insusi prezenta gazului cu aceeasi denumire, acesta avand rol catalizator. Astfel, se obtine o protectie sporita a suprafetei, eliminandu-se in acest fel orice probabilitate de afectare a zonei asupra careia intervenim.

Procesul de sudura a jantelor se realizeaza intr-o camera special amenajata, acest detaliu fiind abordat prin prisma faptului ca majoritatea metalelor au o reactie negativa in momentul in care interfereaza cu aerul. Pentru a evita formarea oxizilor, ne asiguram ca in imediata apropiere a procesului de sudare nu exista aer, acest aspect ajutandu-ne sa obtinem o calitate ridicata pentru fiecare interventie.

Asiguram sudura pentru orice tip de ansamblu, atat din aluminiu cat si din aliaj, aplicarea unui gaz de tip MIG sau MAG ajutandu-ne sa mentinem un mediu propice in vederea derularii operatiunilor aferente. Argonul, alaturi de Heliu, reprezinta gazele care se utilizeaza indeosebi la sudarea aliajelor din aluminiu sau cupru cu magneziu. De partea cealalta, gazele de natura activa sunt utilizate in vederea intreprinderii actiunilor de sudura a otelului.

Ne bazam pe aptitudinile unor specialisti in acest domeniu si utilizam tehnologie de ultima generatie, fiecare procedura de sudura fiind una desfasurata la cele mai inalte standarde. Utilizand practici extrem de avansate, avem capacitatea de a reda utilitatea si estetica oricarui ansamblu, practicile utilizate permitandu-ne sa intervenim cu promptitudine de fiecare data. Pentru oferta noastra de preturi sau orice alte informatii despre aceasta procedura, va rugam sa accesati pagina de "Contact".

logo

DESPRE NOI

Service-ul nostru auto va ofera sudura argon, inox, otel la cele mai inalte standarde. Mai mult de atat, asiguram sudura si pentru alte componente ale masinii dumneavoastra, totul in baza celor mai bune tehnologii de pe piata.

Sudura clasica este o solutie optima pentru anumite tipuri de interventii, insa adevarata evolutie o constituie procedeul MIG/MAG.

MAI DEPARTE

PORTOFOLIU FLICKR

FACEBOOK